Det är utan tvekan mycket populärt att kalljäsa bröd just nu. Min tio i topplista över populära inlägg har allt som oftast mins fem recept där man kalljäser degen
1 burk Bagarens Rågsurdeg. 1 burk Bagarens Rågsurdeg. Att baka surdegsbröd är ju väldigt trevligt och så men den här tiden på året så har i alla fall inte jag någon varm (25-30 grader) plats där surdegen kan stå och jäsa i fyra dygn, så därför tyckte jag att det kunde vara kul att prova KronJästs nya surdegs-bas
¨ . . Nu har jag visserligen lagt upp detta inlägg och detta recept för bara någon vecka sedan, men eftersom sökstatistiken pekar på att många är på jakt efter semmelrecept såhär dagen innan så kommer det än en gång
Jag kan ärligt säga att jag ställer jättehöga krav på hur ett bröd skall vara. Och med tanke på att jag de senaste 7 åren endast ätit glutenfritt bröd så är det otaliga sorter jag har bedömt bort
Hej. Det va ett tag sedan jag bara skrev här. Ibland blir inte allt som man vill eller önskar. Jag kör på som vanligt med mat och nu det sista har jag kommit igång med massa träning och det känns bra
Jag vet inte riktigt var jag fick iden från, men plötsligt tänker jag en hel del på stekhällar. Jag kan riktigt se hur jag kommer att stå ute i sommar och svänga ihop min pyttipanna och steka ägg i kvällssolen
Sätt ugnen på 250 grader. Rör ut jästen i ljummet vatten i en degbunke. Tillsätt olja, salt, krossat bovete, vetegroddar, solroskärnor, finrivna morötter och nästan allt vetemjöl
lördagen den 7. e september 2013. Gör dina egna Energi mellanmål. Jag skulle göra Energi bars till min dotter för att hon skulle ha något på bussen och i skolan under långa dagar
Ingredienserna är kockens råmaterial på samma sätt som en bit trä är snickarens råmaterial. Kvaliteten på den färdiga rätten som serveras är till högsta grad beroende av vad för slags råvaror som används
Populära frökex. Frökex och fröknäcke har blivit väldigt populära, inte bara i LCHF/Paleokretsar. Det finns nu en mängd olika sorter i butikerna, så roligt att det börjat dyka upp gott bröd även för oss som inte tål gluten eller av annan anledning väljer att inte äta spannmål
Jag försökte mig på att baka surdegsbröd för ett par veckor sedan. Det gick sådär. Surdegsgrunderna bubblade som bara den i mina glasburkar och jag trodde jag hade fått en flygande start
Min typ av snabbmat. Idag får du tips på en både god och snabb middag, lagad på mindre än 20 minuter. Jag äter inte så ofta bacon och andra processade charkprodukter, men då och då smakar det riktigt gott med en korv med hög kötthalt, gärna lokalproducerad
Jag har aldrig varit så särskilt förtjust i pumpa. Det var inget vi brukade äta hemma när jag växte upp – på sin höjd lite pumpafrön i den hemgjorda müslin – så det är inget jag är uppvuxen med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.