Varför det kallas just "nakna pojkar" vet jag inte. Ja, det här kanske inte låter så najs. Men det är i alla fall en rätt som min mamma gjorde många gånger när jag var liten och som jag tyckte var jättegod
1 portion Sallad på naken havre och zucchini med pinjenötter & parmesan – en fiberrik och god lunch. Kokt naken havre med rostade pinjenötter, smulad parmesan och rå tunt skivad krispig zucchini med dressing av vitlök, olivolja och citron
I dag är det här mera känt som gnudi (uttalas njudi), nakna ravioli. Ricotta, parmesan, mangold och muskotnöt är fina smaker som passar otroligt bra ihop
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
1 portion Sallad på naken havre och zucchini med pinjenötter & parmesan - en fiberrik och god lunch. Kokt naken havre med rostade pinjenötter, smulad parmesan och rå tunnt skivad krispig zucchini med dressing av vitlök, olivolja och citron
Fyll botten med vispadgrädde och skivade jordgubbar. Överst ett lager grädde. Ingen grädde på sidorna. Dekorera med jordgubbar i halvor och det gröna kvar
Scroll down for englishi februari)sipp, nada, nothing - nollyou name it point and shootdet visste jag inte ens vad det var för fem år sen, än mindre vad systemkameror kunde göra)Och jag älskar detMed den här tårtan vill jag tacka alla Er som läser
Ok, så jag börjar bli lite trött på att fika frukt, frukt och åter frukt. Någon dag har jag lyxat till det med lite keso upptill, men ibland vill man liksom ha en macka, eller bulle, eller skorpa, eller, ja ni fattar
Nu var det dags för föreläsning igen, och denna gången med självaste Jonas Colting. Jag gillar honom, både för vad han säger och hur han tänker, och även för att han säger det han tänker
Avslutningsvis ett litet bildbevis på att det faktiskt badades i helgen. Nu har jag invigt kokboken "Tex mex från grunden" med Carnita Taco, en premiär som blev hur lyckad som helst
På den tiden vi åt pasta i det här hushållet, hemföll vi ofta åt Jamies Papardelle med söt purjolök och mascarponeost från hans första kokbok Den nakna kocken från tv-serien med samma namn
Gröna och Svarta oliver kommer från samma växt, bara att dom gröna är omogna, ofta är billiga svarta oliver gröna och har fått bada i lut för att svartna, köp Receptet hittade jag i 'Det Vegetariska Köket' som tyvärr verkar va slutsåld
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.