Skala och koka potatisarna i lättsaltat vatten. Slå av vattnet och mosa potatisarna. Tänk på att moset ska spritsas, varför det måste vara helt fritt från potatisbitar
Dela bakpotatisarna på hälften och gröp försiktigt ut innanmätet med en sked. Att tänka på är dock att det tar melan 1-2 timmar för bakpotatisar att bli klara så man får komma ihåg att slänga in dem i god tid före det är dags att äta. 2 stora bakpotatisar. 2 stora bakpotatisar
baconfylldabakpotatisar. bakpotatisar (bakade). Skala och skiva lök och vitlök. Blanda lök och vitlök med hälften av enbären och lavendeln, stoppa alltsammans inuti kycklingen
Bättre sent än aldrig brukar man ju säga och det passar väl ganska bra in om detta inlägg. För nu ska jag jag lägga upp den maten vi åt i fredags kväll
När det gäller recept till slow cookern/crock potten så finns det ännu inte så mycket på svenska. Men i USA, där crock pot har funnits betydligt längre finns det verkligen massor av recept att hitta inspiration i
Lättlagad tapas som vi hittade på Kokaihop. Räkna med 1/2 till 1 svamp per person. Portabello är inte en egen svampsort utan det är en brun kastanjechampinjon (vanligen kallad "skogschampinjon") som fått växa sig riktig stor
4 stora bakpotatisaren påse salladslök,hackad, det vita plus lite av det grönaett paket bacon4 dl riven västerbottenosten halv medelstor sötpotatis1 eller 1,5 burk creme fraichesalt,pepparBörja med sötpotatisen. Lägg bakpotatisarna på en plåt eller i en form och sätt in i ugnen i ca 1 timme eller tills potatisarna är mjuka. 4 stora bakpotatisar
Sätt ugnen på 225 grader. Tvätta potatisarna noga och skär av ett 2–3 cm lock på varje potatis. Baka potatisen och locken i mikron på full effekt, tills de är mjuka, cirka 10 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.