22/12 så
ska jag ha möte med mister coach. Ska bli roligt att lägga upp taktik, planera resan mer och få lite pepptalk inför vad som komma skall!! :) Måste även säga att min coach har humor! NEJ Erik jag ska inte lägga ut bilden *haha* men jag fick ett snapchat där han står i en så fin tjejpose o visar upp sin rumpa med hashtags som #legday #booty "bikinifitness
Mandelsmörbollar (LCHF). Äntligen är mamma här och rackarns vilken fart jag har fått. En massa kartonger har packats upp och nu återstår allt arbete med att förstå i vilka skåp sakerna ska vara och hitta ”sitt” sätt
I´m back from My Business trip. Nästan nyss landat, nåja närapå häromkvällen, knappt hunnit att packa ur väskan med Alla godsakerna jag fick med Mig hem
Hej alla. Jösses vilken bloggpaus det blev här då. Helt oplanerat, men kanske välbehövligt. -). Nu är det helt plötsligt höst i luften, vad snabbt det kom
A heart attack tart would be the word to describe the above. Heart attack paj (för två hungriga)4 st smördegsplattor (eller en stor)2 st stora schalottenlökar1 msk olivolja2 msk smör1 st stor, kokt kall potatisen valfri mängd bacon (hade ca 10 st små skivor)2 nävar god ost (använde gruyer och parmesan)2 st ägg + 1 ägg för penslingsaltpeppartabasco(örter)Kavla smördegsplattorna ihop till en rektangelPensla plattan med ägg och stick några hål med en gaffelFörgrädda i 200 grader i ca 12 min tills degen är gyllenebrun Skär löken i små ringar och karamelisera dem i olivolja och smör tills de är mjuka, gyllenbruna och smakar sött (ca 20-30 min)Stek baconen (eller tillred i ugn)Skär potatisen i tunna skivor, lägg skivorna på den förgräddade smördegsrektangelnStrö på löken, baconen och ostenKnäck äggen på pajenSalta, peppra och lägg på av tabascoGrädda i 200 grader i ca 10 min, så att äggen förblir en aning rinniga 4 st smördegsplattor
Mmm nu ska det väl ändå bli lite liv i den här matbloggen igen… idag har jag nämligen arbetat första dagen efter semestern så tillbaks med vardag & rutiner, vilket jag faktiskt på någon skum vänster tycker ganska mycket om
Snabbaste efterrätten av dem alla måste vara Gino. Ursprungsreceptet är med kiwi, banan och jordgubb men regler är till för att brytas och recept är till för att förändras
När man har som jag bloggat i några år kan det vara kul att se tillbaka på tidigare inlägg. För 2 år sedan satt jag tydligen och filurade över glass, såhär lät det då
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.