2 Bönpastamed halloumi 10 cm purjolök 100 g halloumiost 1/2 dl rostade, hackade mandlar 1 1/2 msk olivolja 1 riven vitlöksklyfta 150 g bönpasta 1 dl crème fraiche salt svartpeppar Grönkål 100 g skuren grönkål 1 msk olivolja 1 krm salt Lägg till i inköpslistan Så handlar du snabbare
Provade en ny pastarätt häromdagen som blev otroligt god så jag måste dela med mig av receptet. 200 gram svart bönpasta. Koka pastan enlig anvisning jag tog 200 gram svart bönpasta. 200 gram svart bönpasta
En riktigt snabb och enkel kycklingsås eller kycklinggryta som serveras med bandpasta. Lars och pappa kämpar för fullt här hemma med att färdigställa köket och jag längtar så tills det blir klar så jag kan göra lite adventsfint
Tillsammans med strimlad kycklingfilé, champinjoner och paprika blev det en väldigt god pastarätt. Låt såsen koka ihop och smaka av med salt och svartpeppar
Den är proppfull med proteiner så den mättar verkligen bra. Soja BönPasta. Här har jag suttit ihop ett recept med havregrädde för att få ner kalori mängden
Serveras med fördel med lite nyriven parmesanost på toppen. När det återstår 1 min av koktiden på pastan så vänder du ner den sköljda spenaten och låter den precis bli varm med resten av såsen
För er del blir det en krämig kycklingsås till torsdags/fredagspastan, en sås som fått en fin sälta av bacon och lite tuggmotstånd med hjälp av paprika
När kycklingen börjar bli redo är det bara att koka upp bönpastan, när den är klar så blanda pastan med lite av såsen och häll sedan över kycklingröran
R. i. k. t. g. s. ö. n. u. e. d. a. o. c. h. l. f. r. m. ). E. b. ä. j. p. å. J. ". A. (. Ä. v. B. 4. 2. 5. 0. 1. 3. -. F. S. C. y. T. P. K. ,. H. I. V. é. Ö. U. D. N. M. a R. d l
Dagens lunch framkallade minnen av den typen av smaksensationer, men medbönpasta. a la eco är ekologiskt och även risentas bönpasta är också den ekologiskt producerad
Koka bönpastan enligt anvisningen på förpackningen. Använd rejält med vilken kålsort du nu väljer, svartkål och grönkål krymper väldigt när det hettas upp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.