Lägg nachos på en plåt med bakplåtspapper. Till att börja med vill jag berätta att jag numera har ett samarbete med en digital hästtidning där jag har med ett recept i deras del om livsstil och mat
Blanda gräddfilen med grädden och äggulan, krydda efter smak och häll såsen i formen. Gratinera på mellanläge i ugnen, 225°, och servera lådan med pain riche och ett glas öl eller rödvin
Böngrytor av det här slaget är tacksamma i och med att det går att göra mycket på en gång och sedan frysa in i portioner för framtida luncher eller middagar
Tillsätt paprika och låt den fräsa med ytterligare 3-4 minuter. 4 Smaka av böngrytanmed salt och peppar, tillsätt nötter och örtkyddor och servera med ris och bröd (glutenfritt bröd till den som är överkänslig mot gluten)
Vänta med att skära till rullarna tills dess. Kakornas kaka – Annas pudrade citronrutorHåkan Larssons bästa vintips Ett vitt vin med frisk syra men också lite kraft smakar bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.