Fasen vet om intejagtill och med tänker mig att leta fram kardborrerötter i slutet av sommaren, bara för att…jag kan, vill och har lust att testa hur dessa rötter smakar i maträtter
Därför harjag bestämt att det är sommar i Sjöstaden idag. Jag brukar servera en rejäl klyfta isberg med ranch dressing på som tillbehörtill en grilladbiff
Det känns väldigtroligt att jagi dag "vågade" testa detta franska projekt. Det har länge stått på minatt-göra-lista att göra Makroner eller Macarons som de oxå heter
Familjens goda laxrecept, som både jag, min mamma och syrran brukar laga harvarit försvunnet. Däremot återfanns det i ett worddokument med minnesanteckningar som jag sparat
Inatt sov jagäntligenikapp allt jag förlorat i veckan, om man nu kan göra så. Veckan som gått harvarit allt för hektisk, det är roliga saker blandat med måsten men det har gått för fort
Jaghar försökt googla på namnet och kommit fram till att det är en turkisk maträtt, men Samos är ju bara ett stenkast (ett långt sådant) från Turkiet, och är, enligt en bekant som bor på Rhodos, ungefär som vår pyttipanna, alltså att man tager vad man haver
Som såklart min kloka mormor sa att jag skulle spara, för de kanske kan komma tillanvändning, när jag nån dag ijuni frågade om jag skulle köra på tippen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.