Vad mer är, blir dessa muffins inte bara vanliga bärmuffins, utan jag har valt att göra ett extra kanelsmakande smullager som jag fördelat ovanpå de ogräddade muffinsen
Då är det lagom kallt när det skall bakas med. Lägg smörplattan på degen, längsmed långsidan. Jag valde därefter att baka ut min deg till enkla samt dubbla åttor, därmed kavlade jag ut min deg till en fyrkant, och skar den likt följande
Vispa det mjuka smöret med strösocker och vaniljsocker tills det går ihop och blir poröst. Sikta ner mjölet tillsammans med bakpulvret och rör smeten slät
Smält chokladen med Milda flytande långsamt så inte chokladen skär sig. Blanda saltet med mjölet. Skär upp brownien när den har svalnat något och servera med Mildas hemgjorda glass
Förbered vaniljkrämen genom att vispa ihop pulver och mjölk. Låt stå kallt. Sätt ugnen på 175 grader. Blanda mjöl, socker, bakpulver och salt i en bunke
Väskan är fullpackad med böcker och rekvisita – imorgon drar jag till Köpenhamn. För i sammarbete med Alpro kommer jag hålla i en matfotoworkshop på The Hive bloggkonferens under helgen
Rör ner smör,ägg och mjölkblandningen med de torra ingredienserna. Sätt ugnen på 200 grader och börja sen med att smälta smöret och låt det sedan få svalna
Perfekt att baka med. Småkakor är något som jag har lite extra kärlek för att baka, så inte konstigt att jag valde att göra just spröda kakor fyllda med nötcrémen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.