Mixa äggulorna med cashewsmöret. Blanda äggulor och cashewsmör med honung och vatten. Blanda de torra ingredienserna och äggvitorna med cashewsmörblandningen
cashewnötter. 1smör. 1flingsalt. 1garam masala – kryddblandningSmält smöret. Lägg i cashewnöttter, garam masala och salt och fräs nötterna i några minuter tills de fått lite färg
Smör och digestive är ju också gott att blanda och lägga i botten och på toppen men jag ville göra något med mandelmassa och det här blev krispigt och gott
När jag för någon vecka sedan råkade ut för just detta kom den här bärdesserten till - flädermarinerade jordgubbar med vispad grädde och lime- och havresmul
Jag tillhör ju faktiskt dom som tycker det är mysigt med snö och vinter. Jag kan tänka mig att det funkar bra med frysta tinade bär också om man inte har tillgång till färska bara man låter dom rinna av innan så inte desserten blir för blöt
Idag tänkte jag dela med mig av ett favvorecept här hemma, sötsur kyckling på en blinkning. Rosta cashewnötterna lätt i torr stekpanna så de får lite färg
Supergott med det söta i mango chutneyn och det salta i cashewnötterna. Vi har haft en lugn och mysig helg med promenad, lite shopping, tv och mycket god mat och fika
Även om jag inte är någon hängiven eller trogen LCHF-anhängare (äter både potatis och massor med rotfrukter, bär och frukt som jag personligen tror att de flesta av oss mår bra av), så exprimenterar jag emellanåt med att försöka hitta på bra och nyttiga matbröd med så lite kolhydrater i som möjligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.