Since the weather in Sweden doesn’t seem to cool off yet (awesome) there’s definitely a need for some quick, easy and delicious salad inspiration recipes
Näst ut, ”Awesome bao”, byggdes runt en sous videanka, som hastigt doppats i Tosa joyu (en hemgjord sojasås) och placerades i bröden med misomajonnäs, sallad, salladslök, chili och rödbetsgroddar
Marble butter cake / Tigerkaka är en av min favorit kaka som jag alltid bakar eftersom de är gott och lätt att bakar och man behöver inte dekorerar alt, särskilt mina barn gillar också
There are a couple of things that never gets old. One of those things, is this cake. It has a soft sponge layered with banana and raspberries, covered in whipped cream and topped of with whatever’s in season
Det är min standardgrej att beställa när det vankas Thaikiosk eller restaurang och jag måste säga att det känns helt awesome att kunna laga den minst lika god själv hemma, och dessutom på ungefär samma tid
Many times. Du har väl inte glömt bort stekpannan helt och hållet i dessa grilltider. De här prosciuottolindade kycklingfiléerna fyllda med pesto och mozzarella har inget på grillen att göra utan ska stekas i pannan så att det blir fin färg runt om
Det här skulle bli awesome. Det här är en fantastisk spenatpaj med extra ost. När vi gick hem genom stan en dag och funderade på vad vi skulle äta kom paj-idén fram
When done, pour the bouljong in to a container and save (this will make an awesome fish soup, mor on that another day), plase the carrots in a container and chill for a bit in the fride
(I do not have three molds, so I used the same form several times) Butter Cream. När jag bodde i Norrtälje för några år sedan så gick vi alltid och fikade på ett jätte mysigt fik som hade värsa goda bakelser, En Liten Smula hette fiket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.