A fresh and tasty summer salad that can be eaten hot or cold, good either way. Put the couscous on plates and top with pieces of mozzarella, and a little more pesto and fresh basil
oregano/basilika. oregano / basil. 100 g mozzarella,. 100 g mozzarella,. 100 g mozzarella,. 100 g mozzarella,. Små pajer eller en stor, du väljer själv hur du vill ha det
instagram 100kitchenstories. Tanken bakom namnet "100 Kitchen Stories" grundar sig bland annat på min egen ställning till hälsa och kost, som säger att jag aldrig kommer utesluta något från den
In a food processor, mix basil, garlic, pine nuts, and lemon. Here I have used zucchini as noodles and fot the sauce, I made pesto and mixed in an avocado
En traditionell italiensk pesto består av riven pecorino-ost, vitlök, basilika, olivolja och pinjenötter, men nu för tiden finns det oändligt många varianter av pesto, vilka även jag har visat några varianter på
For the filling place all ingredients in a bowl and mix with a hand blender until smooth. Fill the tomatoes with the filling and place the top back on the tomatoes
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.