När jag stod och tittade på carpaccion så såg jag även ett paket med bresaola. Har nog aldrig ätit det förut, men det påminner väldigt mycket om parmaskinka
Första gången jag åt carpaccio, var på Rånäs Slott för ungefär ett år sedan. Det var verkligen grymt gott, skulle nog kunna säga en utav dom godaste matupplevelserna jag haft när det gäller förrätt
Mat. Vad vore livet utan god mat. Har tillbringat kvällen med att studera matrecept. Hösten är i antågande och det innebär att man vill äta lite mer lagad mat
maj 2018 (18). april 2018 (40). mars 2018 (36). februari 2018 (24). januari 2018 (24). november 2016 (38). juni 2016 (38). januari 2015 (38). november 2013 (48). juli 2013 (38). december 2012 (48). februari 2011 (8). maj 2009 (38). december 2008 (13). november 2008 (21). oktober 2008 (6). september 2008 (2). juli 2008 (1). juni 2008 (4). maj 2008 (4). april 2008 (2). mars 2008 (2). februari 2008 (1). januari 2008 (18). februari 2007 (18). oktober 2004 (8). september 2004 (8)
8-1 dl florsocker 1. 5 tsk kakao1 msk kaffe(om man vill)Kokosflingor eller strössel för dekoreringBaka mitt i ugnen 185 grader i ca 35 minuter. 8-1 dl florsocker 1. 5 tsk kakao1 msk kaffe(om man vill)Kokosflingor eller strössel för dekoreringBaka mitt i ugnen 185 grader i ca 35 minuter. 8-1 dl florsocker. 185 grader. 8-1 dl florsocker. 185 grader
Oj, oj, oj, vilken galet intensiv värme. Skulle tro att vi har varmare än kring medelhavet just nu och så här på eftermiddagen när det fläktar är det ju helt underbart
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.