Ingredienser1 stor aubergine1 msk tamari1 msk agave1 msk olivolja1 msk äppelcidervinäger2 tsk paprikakrydda1 tsk vitlökspulverLite chilipepparLite svartpeppar5-7 droppar Liquid Smoke (ej raw food)Gör så härSkiva Auberginen med osthyvel, försök få så fina skivor som möjligt
Sådär ja, nu har jag hittat ett sätt att använda auberginebaconet som jag gjorde tidigare i veckan. I och för sig finnas det säkert massor med andra sätt att använda auberginebacon på, men jag hade lite potatis som jag behövde göra över med så därför valde jag att göra en potatisgratäng
Ovan har jag serverat mina pancakes med en chiasylt, rostade hasselnötter, auberginebacon och en liten boll med jordnötssmör (recept på samtliga tillbehör kommer)
Wraps med auberginebacon. Rätterna innefattade saker som Wraps med auberginebacon, Spicy ingefärsmarinara med Shirataki pearls, Vårens gröna soppa, Marinerad vitkål och portobello med kålrabbimos och Stor, grön sallad med råtorkade fröer och dressing
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.