Använd torkade kryddor och skulle det vara så att du inte har tillgång till allt, ta de du har. 2 msk kyndel. 1 msk lavendel. 1 msk dragon 2 msk kyndel. 1 msk lavendel
Använd torkade kryddor och skulle det vara så att du inte har tillgång till allt, ta de du har. 2 msk kyndel. 1 msk lavendel. 1 msk dragon 2 msk kyndel. 1 msk lavendel
Om ni dessutom vill göra egen chokladsås så är det såååå enkelt och såååå gott. Härligt. Det låter simpelt och det är detmen jag lovar attdet är en kalas efterrätt
Lika mycket som man ska planera hur en tårta ska se ut, vilka färger och dekoretioner man ska ha på tårtan, lika viktigt är detatt kombinera smaker och färger innuti
Midsommarafton i fredags var i det närmaste epik med mängder med skratt, fantastisk mat, berusande dryck, dans kring midsommarstången, lekar med skratt som får enatt kikna, dans långt in på natten och ett iskallt morgondopp i det blå
Om man ska göra det måste man (antagligen) vara helt säker på att kakan svalnat helt och hållet, tvätta ur och torka formenordentligt innan man lägger tillbaka kakan, annars fastnar den och DÅ blir det riktigt svårt att få loss den
-/ Nu är det väl ingen av gästerna som är så hemma på mezerätter, så jag borde kunna lura demattdet smakar precis som det ska om nu något oväntat händer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.