Det finns mycket gott attfylla en tårta med. Lika mycket som man ska planera hur en tårta ska se ut, vilka färger och dekoretioner man ska ha på tårtan, lika viktigt är det att kombinera smaker och färger innuti
Inte så fasligt annorlunda egentligen, möjligtvis har fotona blivit bättre och framförallt så lyckas vi numera komma ihåg att ta bilder på maten vi äter
Färsk torsk på rödbetsrisottobädd – Rödbetsrisotton fullkomligt smälter på tungan och passar perfekt ihop med torsk, så försiktigt tillagad att även den smälter på tungan
Detta måste givetvis firas, och eftersom jag är ett cupcakesmonster av rang, som gärna ser att fyllningen är minst hälften av cupcaken i sig, så kommer härmed detta recept
Ett hett tips är att sila av riset och skölja det hastigt under rinnande,kallt vatten för att få att få bort kvarstående stärkelse och undvika klibbigt ris
Mina hemodlade senapsfrön satt fint för att skapa den nordiska hettan. Jag har dock förenklat antalet ingredienser och moment för att det ska gå i ett hemmakök, utan att tarva på användandet av alla delar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.