Snacka om att jag inte hänger med i mitt eget åldrande. En enkelt kryddad stek med en fräsch smak av citron och till det en god brunsås på skyn att skopa in med sked
Servera med pressad potatis, och exempelvis sugar snap peas eller sockerärtor. Det finns få saker som får mig på så dåligt humör som när jag av olika skäl är tvungen att slänga mat
Det handlar inte om att jag ska ge dem bra eller dåligt samvete utan att jag vill ge dem en möjlighet till att reflektera över sina nuvarande och kommande handlingar
Men de har sådan livsglädje och är tacksamma för att det inte är värre. Det är så att jag varannan vecka har egen patientmottagning där jag träffar patienter som fått problem med blodkärlen i kroppen
Tryck ut små skapelser eller skär dem i rutor. Det går inteatt misslyckas med dessa. Marshmallows ska man se till att de är amerikanska, då är det the real thing, tyvärr har ICA slutat att sälja dem och istället valt att satsa på ni ser bra varianter som deras eget märke
Eller var jag det. skätt vatten. Har inte riktigt hunnit lista ut det än. Eller har ni en dag kvar. - Blanda alla ingredienser så att smeten blir lite tjockare än vanlig pannkakssmet
Tveka då absolut inte med att höra av er, så ska vi se vad vi kan göra. Säkert är det flera som passar på att grilla i kväll och förhoppningsvis håller vädret i sej så ni slipper stå under parasoller och elda
Jag kan bara inte tro att det är så. Sluta inte läsa nu. Riktigt mumsig och ett bra alternativ att kunna ta till i just sådana här situationer, eller om man har äggallergiker på besök
kryddning och färgsättningExempel på huvudingredienserquornsoyafärsrivna grönsaker/rotsakerhackad lökhackade nötterlinser (kokade, lite mosade)bönor (grovt mosade)För att få rätt konsistensäggvätskaströbrödstärkelse (inte så mycket, någon matsked)Bra att krydda medvitlöksoyatomatpurériven ingefäraoreganotimjanchili (färsk eller torkad)pepparspiskumminpaprikakryddakaprissenapSå gör duBlanda en eller flera av huvudingredienserna med ägg, vätska, ströbröd och stärkelse
Nä jag vill gärna kunna äta något "extra" när det är helg och då är jag himla glad att det finns nyttiga alternativ som varken triggar sötsuget eller gör att jag behöver ha ont i magen eller ångest efter att jag har käkat det
Låt vätskan svalna en stund så att den inte är så varm när den ska läggas på moussen. Tillvägagångssättet att göra moussetårtor och cheesecakes på är ganska lika om man använder gelatinblad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.