Att lyckas med maränger kan ibland vara svårt. Jag tänkte dela mig av några tips för att lyckas. Tillsätt citronsaft för att få ett fast skum och även för marängerna inte ska bli lika bruna
Idag tänkte jag spinna vidare lite på det och tipsa om olika sätt attanvända kokosoljan på. Ett av de mest läsa inläggen här på bloggen är det här inlägget där jag berättar varför man mår bra av att äta kokosolja varje dag
Värm ärtorna i lite lättsaltat vatten i en kastrull på spisen. Vatten. Lägg rotsaker, äppelklyftor och resterande katrinplommon i formen runt fläskkarrén och häll på rapsolja, lagerblad och buljong (5 dl vatten+ 2 msk grönsaksbuljong). Vispa ut buljongen i formen med vatten så att det blir ca 5 dl sky
Nu när många stängt ner sina växthus kan det bli tvärmycket tomater att ta hand om. Bäst är attanvända stora saftiga bifftomater men vilka som helst funkar beroende på vad man har över
Use it to ding on an empty glass to get attention 56. Use it for making patterns in a Zen garden 61. Use it to remove corroded/leaking batteries 63. Use it to make swirls or patterns in cake icing 88. Use it to press down the edge of pie pastry, into a nice pattern 91
Mortla saffranet tillsammans med någon nypa socker, så att pistillerna finfördelas. Väljer du att värma på degvätskan kan du tillsätta saffranet i kastrullen och värma på det tillsammans med mjölk och grädde
En glädjens muskel, har den lilla kindmuskelbiten även blivit kallad, den legendariska Norska krögaren Martin Michalsen från Trondheim har skrivit att han på ett av sina serveringsställen hade en skärm stående för att skydda sina torsk-huvud-ätare ifrån insyn av andra, på så sätt kunde de slafsa i sig och njuta obehindrat och ostört av denna "delikatess"
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.