Att lyckas med maränger kan ibland vara svårt. Jag tänkte dela mig av några tips för att lyckas. Tillsätt citronsaft för att få ett fast skum och även för marängerna inte ska bli lika bruna
När man startar en surdeg är det viktigt attanvända sig av ekologiskt mjöl på grund av att det innehåller de viktiga mjölksyrebakterierna som behövs för att jäsprocessen skall ta fart
Med Google menar jag de sökträffar som dyker upp när man söker på hjälp för att rädda sin surdeg. Nedan är en kort sammanfattning av de metoder jag hittat för att rädda min vetesurdeg
Idag tänkte jag spinna vidare lite på det och tipsa om olika sätt attanvända kokosoljan på. Ett av de mest läsa inläggen här på bloggen är det här inlägget där jag berättar varför man mår bra av att äta kokosolja varje dag
Värm ärtorna i lite lättsaltat vatten i en kastrull på spisen. Vatten. Lägg rotsaker, äppelklyftor och resterande katrinplommon i formen runt fläskkarrén och häll på rapsolja, lagerblad och buljong (5 dl vatten+ 2 msk grönsaksbuljong). Vispa ut buljongen i formen med vatten så att det blir ca 5 dl sky
Nu när många stängt ner sina växthus kan det bli tvärmycket tomater att ta hand om. Och egna soltorkade tomater kan du göra om du fuskar och använder ugnen istället för solen som nu ofta bara lyser med sin frånvaro…HÄR finns beskrivningen
Use it to ding on an empty glass to get attention 56. Use it for making patterns in a Zen garden 61. Use it to remove corroded/leaking batteries 63. Use it to make an haute-cuisine smear of jus or puree when presenting food 87. Use it to make swirls or patterns in cake icing 88. Use it to press down the edge of pie pastry, into a nice pattern 91
Tryck ner russin i lussekatterna och pensla dem med ett uppvispat ägg. Mortla saffranet tillsammans med någon nypa socker, så att pistillerna finfördelas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.