Det ska vara gult och sött påpåsk, här är en skapelse av både mörk & vit choklad samt mycket passionsfrukt, en självklarhet när jag fick i uppdrag av Löfbergs Lila att skapa en god påsktårta
la visat sig har en skyddade effekt på vårt hjärta och honung har utöver en väldigt antibakteriella egenskaper visat sig öka fettförbränningen i våra kroppar
Denna kladdis är gjord med bas på svartbönor, jag har sett att flera använt detta i brownies och ville testa detta påkladdkaka men ska erkänna att jag var väldigt skeptisk
Denna kladdis är gjord med bas på svartbönor, den blir absolut bäst att göra på stor sats. Ingen kan ana att det är bönor i, både smak och konsistens är 100%. Sätt ugnen på 225 grader. Tryck ut i form och baka på 8-10 min i mitten av ugnen. Ingen kan ana att det är bönor i, både smak och konsistens är 100%. Sätt ugnen på 225 grader
Lägg på lite färska bär och servera med lättvispad grädde eller krämig vaniljglass. Om den får stå ett tag blir hinner kladdet sätta sig och kladdkakan blir perfekt
Jag toppade med en röra gjord på lättkvarg, osockrad äppelmos & lite steviaströ. Det är fredagskväll, en kväll då många vill äta något extra gott, därför tänkte jag dela med mig av denna otroligt goda och lättgjorda kladdkakan som bara tar 2 minuter att göra i ordning. Blanda allt tillsammans i en skål till en tjock degliknande röra, klä skålen med plastfolie om du har, fungerar säkerligen lika bra utan, in i micron på full effekt i ca 45 sekunder. 30g, Kolhydrater
Nämligen att baka kladdkakapå enbart potatismjöl. Många väljer ju nuförtiden att äta glutenfritt eller helt och hållet lämna bort vetemjölet, eftersom det sägs att det inte är särskilt nyttigt, och jag tycker själv att jag mår mycket bättre om jag väljer glutenfritt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.