Garnera räkkakorna med koriander. Dippsås. Stek räkkakorna på medelvärme tills de får fin färg i en stekpanna med olja, ca 3 minuter per sida. 500 g räkor med skal
Garnera räkkakorna med koriander. 500 g räkor med skal. 1500 g räkor med skal ca 200 g skalade 1 st äggula 0. 1 dl olja Dippsås. 5 dl sweet chilisås 1 msk soja ljus Garnera med. 1Stek räkkakorna på medelvärme tills de får fin färg i en stekpanna med olja, ca 3 minuter per sida. 1Dippsås
Smaka av med salt. En fräsch förrätt som passar bra innan en tyngre varmrätt. Välj färsk frukt, eller “fuska” genom att köpa fryst, färdigtärnad i butiken
Lägg ner tillsammans med de andra grönsakerna och woka i någon minut innan du blandar i nudlarna. Servera till laxen, toppa med några färska koriander och myntablad
Jag gillar verkligen de asiatiska smakerna. För ett tag sedan gjorde jag en asiatisk sallad med nudlar, ingefärsmarinerade morötter, edamamebönor, röd chilifrukt, avokado och edamameröra
Fast jag håller med henne gällande asiatisk mat. Förutom vitkål så är woken preppad med massor av smakrika ingredienser såsom chili, ingefära och vitlök
Jag älskar asiatiska smaker och det självklara valet var självklart åt det hållet. Till sist så stektes räkorna ljumma på svag värme tillsammans med chilin och vitlöken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.