Servera glasnudelsalladenmed den stekta tofun och cashewnötter på toppen. Blanda i en skål tillsammans med olja, sesamolja, soja, agavesirap och limesaft
Blanda i en skål tillsammans med olja, sesamolja, fisksås, soja, honung och limesaft. Glasnudelsallad. Skär sedan upp den i tunna skivor och servera till glasnudelsalladen
Knaprig kyckling i buljong med pocherat ägg, bacon. Bacardi breezer och rabarberkyckling med kokosris. Lättrostad baguette med kungskrabba, örtsås och rökt paprika
Jag mixar alltid till mina på olika sätt, senast i raden medasiatiska kryddor och kokoscurrysås. Stek grönsaker i en panna – paprika, lök och morotsslantar – och krydda med curry
Blanda i en skål tillsammans med fisksås, limesaft, honung och olivolja. Hetta upp en stor stekpanna eller wokpanna med lite olja och fräs grönsakerna några minuter så att de mjuknar men ändå behåller sin krisp
Blanda i en skål tillsammans med olja, sesamolja, fisksås, soja, honung och limesaft. Glasnudelsallad. Skär sedan upp den i tunna skivor och servera till glasnudelsalladen
AsiatiskakycklingköttbullarBlanda färsen med fint skuren vårlök, pressade vitlöksklyftor, ingefära, salt och fint strimlat citrongräs (banka stjälken med baksidan av en kniv innan du skivar så tunt som möjligt)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.