Strö sist över de sparade degsmulorna och garnera med flagad mandel. Sätt ugnen på 175 grader. Hacka snabbt samman vetemjölet, sockret, bakpulvret och matfettet till en smulig massa
Nagga pajen med en gaffel. Låt aprikoserna rinna av och lägg dem i pajskalet med den kupiga sidan upp. Värm marmeladen försiktigt tillsammans med vinet i en liten kastrull
Nagga pajen med en gaffel. Låt aprikoserna rinna av och lägg dem i pajskalet med den kupiga sidan upp. Värm marmeladen försiktigt tillsammans med vinet i en liten kastrull
Nagga pajen med en gaffel. Låt aprikoserna rinna av och lägg dem i pajskalet med den kupiga sidan upp. Värm marmeladen försiktigt tillsammans med vinet i en liten kastrull
Aprikospaj är lyxigt gott då det inte alltid finns tillgång till färska aprikoser. Gör en vanlig pajbotten och fyll med aprikoskompotten i tidigare inlägget
Servera med vispad grädde. Nyttig chokladkaka medvispgrädde 3portioner á 6sp. Den är dock väldigt mättande så vill man göra 6 portioner á 3sp (inkl grädde) så funkar det med och vill man bara göra kakan utan hazelnutcreme, hackad proteinbar och grädde så är den 7sp för hela kakan
Toppa med vispad grädde och flisad choklad. 2 msk vispgrädde. Värm mjölken i en kastrull och bryt sönder chokladen i bitar och smält den i den heta mjölken
Blanda de finmalda hasselnötterna med florsocker och vaniljsocker. Mät upp socker och äggvita i vispskålen och ställ den över kastrullen med det varma vattnet
Då blev det tydligen två bakrecept på raken då jag inte riktigt blev nöjd med rotfrukterna till den grillade kycklingen igår, men kan alltid lägga upp receptet på kycklingens marinad till er som gillar stark mat & mycket chillie
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.