Aprikoskubbar Ugn. 225°. Rör ut den smulade jästen i mjölken. Tillsätt olja, salt, ägg, aprikoser och det mesta av mjölet Matklubben.nu
Aprikoskubbar Rör ut den smulade jästen i mjölken. Tillsätt olja, salt, ägg, aprikoser och det mesta av mjölet. Arbeta degen väl och låt den jäsa ca 30 minuter Hemmets Journal
Lingonbullar 1. Rör ut den smulade jästen i vattnet. Tillsätt olja, salt, sylt, gryn och det mesta av vetemjölet. 2. Arbeta degen väl och låt den jäsa ca 30 minuter Hemmets Journal
Färskostbullar med morötter 1. Rör ut den smulade jästen i mjölken. Tillsätt olja, Kesella, salt och morötter. 2. Arbeta in grahamsmjöl och det mesta av vetemjölet Hemmets Journal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.