Men jag kunde inte låta bli att dela denna gobit med er. Om du bara gör kakan rekommenderar jag att du komplimenterar med mer protein, tex proteinfluff, keso eller kesella
 Det gick väl mest ut på att de skulle berätta hur bra det är med tv-reklam, men det var rätt intressant och vi fick jättegod frukost med mackor, färsk frukt och smoothies, mums
Blanda ner vetemjöl och margarin om vartannat, arbeta nu med händerna. Är degen lös ha på lite mjöl, kavla ut degen till en stor fyrkant, bred på smör/ margarin, strö på socker och kanel
Pellegrino hade med citroner och rom. Jag har aldrig gjort marmelad förut men blev sugen när jag i Solens mat nyligen såg en äldre dam på Sicilien som gjorde apelsinmarmelad
Hittade ett recept på en Apelsinmarmeladmed Whisky hos Mårtensson. Så jag blev tilldelad en lite enklare whisky (en whisky han inte tyckte var så god men som varit med i någon serie som han hittade på en resa vi gjorde för något år sedan)
FIKONMED SERANOSKINKA GETOST OCH HONUNG. Jag blev bokad för att göra en trerätters för släkt och vänner och tog med mig mästerkockskolegan Andreas in i köket
Färska fikonmed gorgonzola och honungFikonHonungGorgonzolaPepparSkivafikonen i ca en halv centimeter tjocka skivor, lägg på en teskedsstor bit gorgonzola på varje skiva, klicka på lite honung och peppra
BAKADE FIKONMED GETOST, HACKADE NÖTTER OCH HONUNG. Du kan med fördel kryssa dem lite med en vass kniv och öppna upp dem lite för att lättare fylla dem lite extra
Sila av vinet och servera fikonen rumstempererade tillsammans med någon god ost, exempelvis brieost. Vinkokta fikon och brieostHär kommer ett tips på en god efterrätt som passar perfekt till ostbrickan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.