Variera den â€vanliga†mörk-choklad-ischokladen med denna vita med en frisk smak av lime. När ischokladen stelnat, riv skalet från två lime och dekorera med
-). Igår rörde jag ihop julens första ischoklad, men absolut inte sista. De små daimbitara i chokladen sjunker ju till botten när chokladen smält så fiska upp dom först och fördela i ischokladformarna och fördela sen den smälta chokladen över
Hacka chokladen fint och smält tillsammans med kokosfettet över ett vattenbad. Rör i lakritsgranulat. Fyll en liten kanna för att lättare fylla små aluminiumformar och låt chokladen stelna
Tillbehör - Ischoklad. Kokosolja är inte bara för nyttig matlagning- det gör även under för huden. Julens ischoklad med kokosoljaÄntligen kan du göra den klassiska ischokladen mer nyttig med kokosolja
Traditionellt brukar ischoklad innehålla kokosfett. Den här ischokladen är däremot gjord på smör. Grovhacka dem och strö dem över ischokladen när du precis hällt upp dem i metallformarna
Allt smaksätts med saffran - bakverk, drycker, mat och konfekt. Trots detta kunde jag inte låta bli att pröva på att smaksätta ischoklad gjord på vit choklad med saffran
Här följer ett vanligt recept på ischoklad. Jag har valt att göra både vit ischoklad och vanlig, dvs. Låt ischokladen sedan stelna kallt i ett par timmar
Tidigare år har jag förutom vanlig traditionell ischoklad även testat att dekorera den med strösselkulor, Ischoklad med jordnötter eller Ischoklad med apelsinkrokant
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.