Pressa ur vattnet och smält på svag värme i kastrull med lite apelsinsaft. Chokladcrunch. Dela äggen i vitor och gulor och börja med att vispa vitorna till hårt skum
Äntligen är julen här, en högtid som vi kommer spendera med nära och kära och med en massa god mat. Längst till höger är det chokladcrunch, i mitten har vi dadelbitar, de två bollarna längst till vänster är fikonbollar (kokos/choklad) och bollen längst bort från kameran är tryffel rullad i krossad mandel
Äntligen är julen här, en högtid som vi kommer spendera med nära och kära och med en massa god mat. Längst till höger är det chokladcrunch, i mitten har vi dadelbitar, de två bollarna längst till vänster är fikonbollar (kokos/choklad) och bollen längst bort från kameran är tryffel rullad i krossad mandel
Smöra och bröa en rund form med löstagbar kant. Vänd i gulor och Flor med chokladsmak. Blanda mjöl, Vaniljsocker och bakpulver och vänd ner i smeten växelvis med mjölken
Sen valde jag att dekorera med lite chokladcrunch, frystorkade jordgubbar samt rostad mandel. Höll på och tempererade choklad och gjorde praliner och fick då lite choklad över och då kom jag på att jag sett Julbak med dessertjuryn där de gjorde chokladklubbor så det var jag också tvungen att testa
Svenska hallon inlagda och marinerade i rom toppad med len chokladkräm på choklad från “Tobago cacao estate” medchokladcrunch komponerad av Magnus Johansson – Café Xoko
Garnera medett tunnt blad av blockchoklad, smält i vattenbad och utbrett attstelna på smörpapper. Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten ca 10 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.