Ja, då firar vi väl då – med en Raw Apelsincheesecake eller. Jag har lärt mig massor sedan jag började för två år sedan och älskar att dela med mig av mina erfarenheter till alla som vill läsa
Vispa äggulor med socker och blanda ner philadelphia. Om du vill kan du lägga på lite apelsinsylt på toppen av kakan eller göra en riktig apelsinglasyr med gelatinblad
Smält smöret och blanda med pepparkakssmulorna. Garnera med apelsinskivor. Tryck ut smulorna i en form, 23 cm i diameter, med löstagbar kant med bakplåtspapper i botten
Raw saffranstårta på pepparkaksbottenmed lingontäcke. Det är självklart bra för min kropp att inte äta en massa sockerstinna bakverk och godis, men eftersom jag tycker mycket om det kreativa med bakningen har jag periodvis saknat det
Kakan kan bäst beskrivas som en pannacottapaj, lite i stil med storfavoriten Hallonpannacottapaj, fast med lingon, och med en botten av krossade pepparkakor istället för klassiska digestivekex
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.