Lägg nonstop på toppen (tryck ner några). Nonstopmuffins (de ljusa längst fram) och choklad & apelsinmuffins (alltså de längst bak)Nonstopmuffins, ca 14 st4 dl vetemjöl special4 tsk bakpulver2 tsk vaniljsocker1 krm mellangrovt havssalt2 dl strösocker1 ägg1 dl rapsolja1 dl vaniljyoghurt2 dl mjölk100 gram nonstop (dela dem gärna på mitten)Sätt ugnen på 200 graderBlanda alla torra ingredienser i en skål. Nonstopmuffins, ca 14 st
Det blir ungefär som en hallongrotta, fast mednonstop. Nonstop kakor, dom gjorde jag när jag gjorde vanilj kex och tröttnade efter att ha kavlat & stansat halva degen
Bakade lite mumsigt goda Chocolate Chip Cookies medNonstop idag, egentligen ville jag haft mini Smarties i men det fanns inte några i affären, ja riktigt goda blev de iallafall och jag testade ett nytt recept på cookies idag från boken Sommarens Söta
hur gör man när den ena partnern håller med sin son och inte står på min sida. Använde ett gammalt recept som jag hittade i gömmorna och tog denna Marabou Nonstop choklad som jag hittade ett tillfälligt parti av på NETTO
Hade i nonstop också, vilket inte alls syns på bilden… Glassen blev väldigt god, men jag vet inte om jag helt lyckades med värmningen av mjölk- och äggblandningen
Tag en sked och sleva upp små bollar på plåten (täck med bakplåtspapper först). Ni kan även blanda ex 200 g mörk och 100 g ljus choklad)130-150 g nonstop eller m&mVärm ugnen till 200 grader
Garnera mednonstop och strössel. Tina hallonen och mosa med en gaffel tillsammans med sockret. Ingredienser 4 port200 gram frysta hallon1,5 msk strösocker1,5 dl vispgrädde2 st äggvita(or)1 dl Nonstop strösselGör så här Vill du ha en fastare mousse kan du ställa in den i frysen istället
Jag gillar enkelheten med att baka kakor, och godast blir dem om de är riktigt sega. När du lyfter ut kakorna efter gräddning, putta lätt in kanterna med en kniv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.