4 portioner Ingredienser 1 kg potatis, King Edward, Fontane, Mandel eller vilken sort ni tycker om 1 dl mjöl 3 dl rivna morötter ½ squash, grovriven 1 ägg 1 ½ dl ströbröd 2 msk margarin eller smörolja 2 krm svartpeppar 1 tsk salt Av
lägg upp rödbetorna med nötter på tallriken tillsammans med den grtinerade smörgåsenToppa allt med ringlad balsamicocréme samt ev ytterligare lite ringlad honung och flingsalt
Gratinerad chèvremed valnötter och honung på ett grovt bröd. Och sallad till det. Förra veckan när min man var bortrest i jobbet såg middagen för mig ut så här
Jag utgick ifrån smaker som jag vet passar bra med chêvre och försökte få in så många som möjligt. Det här receptet hittade jag bortglömt bland mina bilder från en period i våras då jag inte var riktigt lika aktiv med bloggandet
Knäck äggen och blanda med yoghurt. Klipp baconet i små bitar med en sax, stek i stekpannan. chèvre. Blanda i stekt bacon, smula ned chévre, finstrimla de soltorkade tomaterna och blanda ned i äggsmeten och rör om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.