4 portioner Ingredienser 1 kg potatis, King Edward, Fontane, Mandel eller vilken sort ni tycker om 1 dl mjöl 3 dl rivna morötter ½ squash, grovriven 1 ägg 1 ½ dl ströbröd 2 msk margarin eller smörolja 2 krm svartpeppar 1 tsk salt Av
Vem minns inte skolans potatisbullar, antigen älskade eller det omvända. Potatisbullarna. Var sparsam på värmen så du bara färgsätter potatisbullarna fint
Klipp lite flikar runt om hela brödet (ser lite festligare ut) Pensla brödskivorna med vatten och låt dem ligga på en plåt i ugnen 225 grader i 2-3 min
Potatisbullar. Potatisbullar. Servera potatisbullarna tillsammans med bejkonfräs och rårörda lingon. Hetta upp smör och olja i en stekpanna och stek potatisbullarna ca 3-4 min på båda sidor så att de får en fin gyllenbrun stekyta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.