Underbart krämig och len cheesecake med fyllning av vit choklad och blåbär. Den blir otroligt hög och fin och är väldigt mäktig så den räcker till många
En väldigt söt och god historia. Jag åt det när jag var liten, när jag var och hälsade på hos min farmor i Tyskland eftersom det på den tiden inte hade kommit hit till Sverige men fanns där
Lägg i det mjuka gelatinet och rör om tills det har smält helt. För att göra cheesecakens botten. Blanda med Philadelphia och socker tills blandningen blir mjuk
Visst kan det låta lite överilat att börja med ett bakverk som till och med i sin titel berättar att det handlar om en mjölkproduktig kaka, men jag har hört så mycket positivt om veganska cheesecakes, om deras krämighet och mjukhet, att jag ändå inte kunde hålla tassarna borta
se, gjorde dock en ändring ochdubblerade mängden pepparkakor till botten och tog lite mer smör. Här kommer recept och bilder på en jättegod och enkel cheesecake som jag bakade till min fina mammas kalas någon dag före julafton
Blanda kexsmulor och smör. Rör ihop Philadelphia, socker och citronskal till en jämn röra. Rör sedan ihop gelatinblandningen och den vita bakchokladen till en jämn blandning
Cheesecake är lustigt nog en typ av bakverk som jag i vanliga fall inte är så förtjust i, men som jag i denna hälsosamma variant tycker är både riktigt gott och superfräscht
Krossa pepparkakorna och fyll bottnen av en springform. Dela äggen i vitor och gulor. Rör samman ägggulorna, strösockret, vaniljsockret, philadelphiaosten och lingonsylten
Smula kexen, smält smöret och blanda ihop. Vänd ner hallonen och häll smeten i formen. Ta kakan ur ugnen och bred försiktigt över fyllningen i ett jämnt lager
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.