Anettes hemlagade fiskgratäng
xbeauty -
xbeauty -
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 12 st medelstora mjöliga potatisar
  • 3 dl grädde
  • 200 g osaltat smör
  • salt
  • vitpeppar
  • muskot
  • 2 st grönsaksbuljong
  • 800 g torskfilé
  • 0,5 tsk salt
  • 2 msk hackad dill
  • 1 schalottenlök
  • 40 g smör
  • 2 msk vetemjöl
  • 2 dl vitt vin
  • 3,5 dl fiskbuljong
  • 2 dl grädde
  • 1 krm salt
  • 0,5 krm vitpeppar
  • Sen tar du en ungsform och lägger fisken i mitten, du lägger sen potatismosen runt om fisken, häller såsen på fisken och avslutar med ett lager västerbottenost över fisken och mosen,
  • sen ska den in i ugnen tills den får en fin färg.i ca 225 grader

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.