Det blev vackert med så små äpplen i en paj eftersom att jag kunde skära och baka dem i halvor. Alltså, jag plockade äpplena från ett träd på allmän plats som nog har varit en del av en trädgård en gång i tiden… Även om jag är väldigt frestad att smyga in i trädgårdarna i villaområdet och testa alla olika varianter som nu har mognat fullt ut
Späd med en aning vatten och pressad apelsin om du tycker det verkar för tjockt. Såååå god till allt möjligt, köttbullar och köttfärsbiffar, fläskfilé, grytor av allehanda slag, vegetariska rätter m m
Smakaavmed salt och peppar. När jag stod där och funderade på receptet så kom jag på att jag ju skulle kunna ha i en del av ramslöken jag hade plockat veckan innan och varför stoppa med det
Det har varit mycket med nya jobbet och en hel del runtresande till familj i början av sommaren. De här är faktiskt lite som en blandning avhavreflarnochhavrekakor
Glaserade revben medsmakavingefäraoch citronDu behöver. 3 kg revben av bog. 1 stor bit ingefära, ca 4 cm. Koka revbenen i vatten tillsammans med delad morot och kvartad lök i cirka 2 timmar • Kolla att köttet är mört genom att sätta in en köttgaffel i det. Skiva ingefäranoch vitlöksklyftorna • Lägg alla ingredienser utom dijonsenap och peppar i en kastrull, koka upp och sjud i cirka 8 minuter • Tillsätt dijonsenap, rivet citronskal och svartpeppar • Ta av från värmen. Ta revbenen ur vattnet • Mixa morötterna och hälften av löken med lite av buljongen och vänd ner detta i glazen • Skär revbenen i bitar och pensla dem med glazen • Sätt in i ugnen på 225° i cirka 15 minuter • Pensla revbenen ett par gånger under stektiden. Av Malin BromanFotografDavid Back 3 kg revben av bog. 1 stor bit ingefära,
Smakaavmed salt och eventuellt mer curry. När Millan presenterade korvstroganoffinlägget häromdagen så insåg jag att mitt favoritkorvrecept inte fanns medoch att Millan stod för majoriteten av alla korvrecepten
Glasyren gjorde jag av Philadelphia färskost som jag blandade med Sukrin melis - florsocker i form av ett sötningsmedel som är gjort av Erythritol, en sockeralkohol som är naturlig och som inte skadar tänderna
Det finns massor av olika recept på den, och sedan jag för första gången gjorde pulled pork förra hösten har det blivit några gånger till - med lite olika kryddningar
Garnera med äpple och kanelstång. Tillsätt rom och häll upp i glas. 1ingefära, färskriven. 1, skivat äppleÄppel- och romdrink Blanda äppeljuice, limejuice, socker ochingefära
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.