Klipp bacon i mindre bitar, hacka löken och stek tillsammans så allt fått fin färg. Skär ner blomkålen i lagom bitar och koka i lättsaltat vatten i ett par minuter
Häll pastan, salladen, fetaosten och baconet i en större salladsskål, häll i blandningen med vatten, majonnäs, crème fraiche och vitlök, blanda noga, så att hela salladen blir krämig
Salt & peppra samt. Ha ner i en form. 5 portioner 9pp/portion500g fläskfile150g mager riven ost 12%1pkt bacon5dlmildamat grädde 4%Sätt ugnen på 150graderSkär fläskfilén i bitar Stek till fin färg,Skär bacon i mindre bitar och stek på hög värme fort. 150g mager riven ost. 1pkt bacon. 5dl mildamat
Tag sedan baconet och broccolin & lägg i den förgräddade pajskalet, blanda ägg, mjölk, salt & peppar (ej för mycket salt) - häll över, toppa med riven ost
Vad jag däremot inte kan tänka mig att leva utan är bacon. Det mesta i köttväg skulle jag kunna avstå. Låt rinna av på hushållspapper så att baconet blir knaprigt
*I suggest to change baking sheets/pans in order to loose some of the bacon fat. If using chicken breasts, cut them lengthwise into thin fillets, each fillet will make one bomb
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.