Add the date caramel mixture to the bowl with the toasted seeds/almonds and use a spoon or your hands to mix until all seeds/almonds are covered with the caramel
instagram 100kitchenstories. Detta är ett recept som egentligen skulle vara passande att ha lagt upp innan jul, men det är så gott och enkelt att göra att jag inte kan låta bli att lägga upp det nu efterhand
I instantly fell in love with the seed bread, originally baked as little round buns, but I sometimes like to make it into a flatbread like in this recipe
Instagram 100kitchenstories. Har ni saknat mina frukostskålar. Det är en speciell känsla av att äta en frukost i skål, som har garnerats med lite extra försiktighet och ömhet i fina färger och med ljuvliga ingredienser, och det är anledningen till varför jag har saknat att äta detta
Almond and Cherry Cakewith White Chocolate FrostingBottnar145 g vetemjöl2 tsk bakpulvernästan ½ tsk salt225 g strösocker115 g rumsvarmt smör2 ägg1 äggula150 g (1½ dl) rumsvarm mjölk blandad med 3/4 msk vit vinsvinägernågra droppar mandelessens1 tsk vaniljessens eller 2 krm vaniljpulverSätt ugnen på 175 grader
Then add the seeds and flours. Here is another recipe with chickpea in bread buns that we also like. This bread is similar to THIS but we also have beans in it (We swear you can't tell) us a very good nutrition boost
Slice or tear the bread in bite sized pieces and place in a bowl together with raisins. Baguettes are some of my favorite types of bread, crunchy on the outside, soft on the inside and perfect for stuffing all sorts of things and bring along for a picnic outside
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.