Det kan man lösa genom att tillsätta rödalger som förtjockningsmedel. Man tar bara en del av den feta grädden och låter resten vara vatten eller mjölk – vad vet jag
Att ha köttfärs hemma i frysen äralltid bra,av den kan man göra många goda enkla rätter. Man kan kolla om den är klar tidigare genom att sticka ett hål i limpan och kolla om köttsaften är klar/genomskinlig,då är den färdig
Igår åt vi en väldit lyckad nyårsmiddag med väldigt trevliga vänner som övernattade hos oss. Jag var så fokuserad på att vara värdinna och servera mat att jag inte tog ett enda kort på maten
Sen är det ju alltid bra om kakdegen också är god. Om det nu inteär en spritsbar kakdeg, men då kan den bli för kladdig istället så att det till slut ser ut som att en bomb(en kakdegsbomb) har slagit ner i köket efter alla försök att få bukt på eländet
Ibland så blir det inte så himla lyckat närman mojjar och håller på. Tror nog att jag får göra om receptet till nästa gång, gott blev det fast inte riktigt ögonvänligt
Blanda ner grönsakerna och krydda, häll över allt i en ugnsform. Jag äter inte så ofta bacon och andra processade charkprodukter, men då och då smakar det riktigt gott med en korv med hög kötthalt, gärna lokalproducerad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.