40 minuter
eller tills det går lätt att lossa på bladen.. Ta upp skockorna och lägg dem upp och ner
tomat
1/2 röd
paprika
1
tomat
1/2
chilifrukt
1 msk
citron
1/2 msk
olivolja
1/2 tsk
spiskummin, mald
225 grader
ca 10 minuter eller tills grönsakerna får färg. Olika grönsaker tar olika tid, så man får passa och kolla dem. Ansa och skala när de svalnat. Låt bli kallt. Mixa grönsakerna tillsammans med citron, olja och spiskummin.
Vispa crème fraiche hårt. Hacka tomaterna. Blanda i allt och rör om. Krydda får man göra efter egen smak. 2014-08-02 Man behöver inte vispa den , den blir bra ändå 2 dl crème fraiche
En repris av detta ska det bli ikväll, egen färskpotatissallad och grillad kyckling som har fått marinerats över natten, blir så fantastisk mör och god då
här kommer i alla fall receptet som jag faktiskt hittat på Matklubben. Inget grillväder med andra ord, men jag tänkte ändå tipsa er om en god röra som passar bra till grillat av alla de slag
Min upplevelse är att kikärtorna "torkar ut" röran så jag gör den hellre lite lös än fast, men smaken är som baken så prova dig fram till önskad konsistens
Min upplevelse är att kikärtorna "torkar ut" röran så jag gör den hellre lite lös än fast, men smaken är som baken så prova dig fram till önskad konsistens
Min upplevelse är att kikärtorna "torkar ut" röran så jag gör den hellre lite lös än fast, men smaken är som baken så prova dig fram till önskad konsistens
Nyfiken-Allan skulle kunna äta småspik och spillolja bara det är något han kan tugga på. Ställ fram en rejäl skål på bordet så kan alla ta så mycket dom vill och till vad dom vill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.