Visst, Alla hjärtans dag kanske är lite klyschigt och självklart utnyttjar affärerna oss till tusen men det är ju faktiskt kärlekens dag, lite mysigt är det ändå
Jag kan inte riktigt bestämma mig vilken slags cheesecake jag tycker om mest, frusen cheesecake, ”vanlig” cheesecake som bakas eller cheesecake som får stelna i kylskåp (så kallad ”no bake”)
Gnocchialla sorrentina är en läcker italiensk gratäng med gnocchi i tomatsås toppad med ost. Om du vill lyxa till det extra kan du göra egen gnocchi (recept på det kommer på bloggen i veckan)
(lite smått svart uppepå) Men vi räddade den i sista stund så smaken satt som den skulle Jag har definitivt kommit in i något vitlöksstim, för just nu är det nog vitlök i allt jag ger mig på
Pasta allaNorma. Är ni sugna på våra favorit vitlöksbröd, stekta i olivolja istället för med smör, så hittar ni det genom att klicka på länken för olivoljestekta vitlöksbröd
Ställ kallt. God dessert du enkelt snor ihop och har på lut i kylskåpet är denna no bake cheesecake. Skeda fyllningen över kexen och ställ kallt för att stelna ett par timmar
(Receptet är hämtat från vinochmatguiden. Korv all inclusive. För mig har det alltid varit viktigt att servera mat hemma som är lagad från grunden, även om det tar lite extra tid
Med tanke på att jag bott i Milano i mer än tre år nu så borde jag ju ha frossat i massa lombardiska specialiteter, men faktum är att jag knappt ätit några typiska milanesiska rätter alls under dessa år
Mixa samman alla ingredienser. Får jag fresta er med en "no bake" och vegansk variant av cheesecake. Den innehåller visserligen ingen ost, men jag tycker ändå att den påminner om en cheesecake
Dela mitt i genomgående för att göra plats för moussen. Alla hjärtans dag är i antågande och kanske har du någon som du vill skämma bort lite extra med något hembakat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.