Skölj och dela rädisorna och blanda med dressing och örter i en skål. Tänkte dela med mig av ett recept på en sallad jag gjorde en av alla gånger vi grillade på semestern
Börja med att blanda ättika, socker och salt så att det löser sig. Under tiden så skivar du gurkan, rödlöken och hackar chilin, men glöm ej att ta bort de små fröna i chilin innan du hackar
Skär i knappa centimetertjocka skivor på längden och smörj in med olivolja, salt och peppar. Det här uttrycket att smaker gifter sig väl med varandra kanske är föråldrat, men ett kärleksfullt möte maträtterna emellan var det
Torskrygg och ljummen gurksalladmed äggkräm, svamp och crunchPortioner. Ljummen gurksallad. Skala gurkorna Dela dem på längden och ta ur kärnorna Skär gurkorna i trekanter Koka upp vatten, socker och ättika Slå vätskan över gurkbitarna Hacka dillen och vänd ner den i gurkblandningen
Jag fick ett paket fullkornspasta i mina trötta labbar inte för jag riktig vet hur det gick till jag tycker in om fullkornspasta men man äter det ändå för det ska tydligen vara nyttigt ( missförstå mig inte nytiga saker är bra och man ska äta sunt helt klart) , medan rebellen innom mig (som för längesen klätrat ner från sin barikad efter som det blåste för mycket och försäkringen täcker inte om man skulle falla ned) skriker "köp vanlig pasta den är godare , köp vittbröd det är mjukt och gott , hårdkoka dina ägg , ät inte efte gi eller Atkins man ska äta för det är gott inget annat"
Såsen gjorde jag därför med paprika och det blev lyckat. Det är ingen storfavorit hos mig, tror inte ens jag har bakat det sen jag startade med bloggen
Medan hon sen åkte lastbilsflak åkte min familj och mormor o morfar på restaurang för sommarlovslunch, sen bar det av på studentfika med de godaste biskvier
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.