Första brödet ut att testas blev ett långjäst och knådfritt valnötsbröd. Skrapa försiktigt ut degen ur bunken och vik sedan in degens kanter mot mitten
Kompletterad med morötter samt schalottenlök för smak och kryddad med en immunfrämjande ayurvedisk kryddblandning samt ingefära och min mors egenodlade espelettechili blev det en ny favorit
En skärpning är på sin plats och därför ska jag försöka blogga lite mer om dettaför att öka min egen motivation Det blir kanske svårt vissa veckor då jag både pluggar, jobbar och har familj men jag ska försöka och lovar iallafall att lägga ut veckans matsedel varje söndag
Egentligen min tur att vabba men eftersom jag ju jobbar natt är det svårt att veta i förväg. Sen ett till enkelt recept från vår veckomatsedel denna vecka, "Kött & Moslåda" som du lätt gör av överbliven köttfärssås
När rullarna fått sin färg lägger ni upp dem på ett fat, häller lite av tomatsåsen och vitlöksåsen över och avsluta med att strö över färsk persilja och malen mynta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.