Jag har för något år sedan upptäckt dessa godingar i affären och varit tokiga i de sen dess. Men så slog det mig en dag att de vore spännande att testa att göra dem själv
Ni vet folksom jämt skatycka synd om en för att man äter nyttigt, eller som säger att det är alldeles för tidskrävande, för tråkig mat, de gillar att äta sött för mycket
Jag kunde inte ha dom i kylen med risk för att alla skulle hamna i min mage så jag bjöd snabbt bortdom flesta men några behöll jag och alla slank ner samma dag
Placera ut knäckformarna i en formsom får plats i frysen. Rcker inte det är det bara att smälta mer. Vispa ihopjordnötssmör, vaniljpulver, smör och sötningsmedel med elvisp så det blir en jämn ochkrämig smet
Se även mina Almond Butter Cups, vilka är perfektaom man dessutom inte tål jordnötter. Det är faktiskt ett av mina favoritbakverk, som alltid blir uppskattade
Igår skrev jag om min hälsosamma nutella, och detta är vad jag gjorde utav det - Nutella cups. Ljuvligt gottgodis, som jag kommer ha förmånen att njuta av nu under några kvällar
Älskar att bara sitta på strandpromenadenoch ta en late-night-drink eller en häägen dazs glass ochkolla på folk, prata om allt mellan himmel ochjord, njuta av nattvädret
Viktigtom du vill ha fina och höga cup cakes. Smält smöret och rör i saffranet, låt svalna något. Låt svalna under bakduk eller frys in snabbt före glasering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.