Första gången jag gjorde cookiesen (på LCHF-visoch med kokosolja) lät jag degen vilai kylskåp och skar skivor av den, andra gången (med rårörssocker, vaniljsockeroch mandelolja) rullade jag degen till bollar direktoch gräddade
Måndag ochprecis som förra veckan har jag grym träningsvärki benen. Denna gång är det dock inte glute bridge-övningen jag visade förra veckan utan denna
I förrgår bakade jag och Ella litecookies på förmiddagen. Hade mörk choklad hemma och så tänkte jag att det vore kul att testa blanda i jordnötssmör också
God morgon på er underbara, solen strålar idagigenoch det är en perfekt dag för en vinterpicknick. Lovade er igår ett recept på smidigpicknickmat som lätt ersätter korv med bröd
En vän är över just nu och lovat ta med siglite hem. Idag blev det ett litet bak. Blanda smör och allt socker tills det är krämigt, i med ägget och sen de torra ingredienserna
Det blev banana cookiesoch kakorna är absolut godast dag två. Jag vet inte hur många bananer jag har slängt ut under årens lopp och det hade ju varit toppen om jag visste att det fanns ett knep för att förhindra att bananerna ruttnar och börjar bli bruna
Kanske att jag kan ordna med någon extragång någon gång då och då, vid något extra finttillfälle. Jag blev så nöjd med hela tårtan, både färg, form och smak
Innan du bakar med surdegen är det viktigt att den är aktivoch bubblande ochinte för sur, den ska vara lätt och fräsch om du smakar på den, bara en lätt syra
170 g smör 180 g macadamianötter [2,5 dl] 140 g farinsocker [2 dl] 120 g strösocker [1,5 dl] 55 g ägg [1 st] 15 g äggula [1 st] 300 g vetemjöl [5 dl] 3 g bikarbonat [0,5 tsk] 2 g salt [0,5 tsk] 4 g vaniljsocker [1 tsk] 250 g vita chokladknappar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.