Ni borde verkligen testa, perfekt som frukost, mellis eller kvällsmål. Här har ni länken ifall ni vill beställa och fram till söndag får ni 100kr rabatt med koden Ashkan om du handlar för 500kr
Denna gång blev det en frölimpa som ni bara måste baka. 2,5 dl solrosfrön. 2,5 dl pumpakärnor. 0,5 dl linfrön. 2,5 dl solrosfrön. 2,5 dl pumpakärnor. 0,5 dl linfrön
Dela 4st knipplökar(el 1st purjolök) i lagom bitar. Hetta upp en rejäl skvätt olivolja(jag hade i en klick smör också) och stek löken på låg värme i ca 15 min tills den är mjuk men inte fått färg. Fördela den underbart goda lökblandningen på 4 st brödskivor(jag hade levain) och fördela 75g ädelost över mackorna. Gratinera i ugnen på 225 grader i 10-15 minuter. 225 grader i. 10-15 minuter Sen N j u t
Det här måsteni prova. Förberedelsetid 10 Minuter Tillagningstid 20 Minuter Total tid 30 Minuter Recept av. 1-2 Ingredienser ⅓ vitkål, fint strimlad cirka 5 dl 4 ägg 2 msk vatten salt ½ tsk fiberhusk ½ gul lök 1 viltlöksklyfta 1 tsk sesamolja 1 tsk fisksås 2 tsk soja majonnäs och chilisås Instruktioner Skiva kålen fint i mandolin. 5 dl
Här nedan får ni receptet på pastasåsen som vi bjöd på och som nimåste prova att göra. Blanda creme fraiche, matlagningsvin, hummerfond, parmesan, honung i en kastrull och smaka av med salt, svartpeppar och cayennepeppar
1 st 150 grams brieost med mögel på alla sidor (en rund är väl att föredra). 25-50 g pinjenötter. 25-50 g valnötter. Sätt in i ugnen på 200 grader i nedre delen av ugnen i 10-15 minuter beroende på hur smält ost man vill ha. 1 st 150 grams brieost med mögel på alla sidor (en rund är väl att föredra). 25-50 g pinjenötter. 25-50 g valnötter
Heja Coop måste jag säga när det gäller utländsk mat. Måste bara berätta en gullig historia också. (Ni har väl läst Olles skidfärd av Elsa Beskow, det är en av Lowes favoriter) 4 stora spättafiléer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.