Skär upp det möra rosa köttet, lägg upp allt på en talrik och njuuut. 500 g kalvstek. 50 gram smör. Grädda i 225 graders varm ugn i 25 minuter (om man gör potatisarna till köttet ovan ska man sätta in dem i ugnen innan själva köttet och låta dem stå med under de två timmarna eftersom det tar lång tid att tillaga dem vid så låg temperatur) under denna tid ska potatisen penslas en eller flera gånger med det smälta smöret. Blanda under tiden ihop salt och ströbröd och strö över potatisarna, grädda i ytterligare 15 minuter eller tills potatisen har en gyllenbrun och krispig yta. Låt den småkoka minst 15 minuter så den tar mycket smak av svampen. 500 g kalvstek. 50 gram smör
Så för att fira det underbara sommarvädret tänkte jag bjuda på ett riktigt somrigt och törstsläckande drinkrecept - en liten kreation som jag har döpt till Rosa Elefant, även om Pink Passion Lemonade också vore passande
Ramlade över det här receptet, låter både gott och festligt med den rosa färgen. Sitter och googlar efter tips på vad jag kan bjuda på som dessert till nyår
Detta får bli mitt bidrag till Månadens sötsak hos Söta saker där temat för juli månad är rosa. 85 g smör50 g valnötter, hackade1 ½ dl vetemjöl½ msk florsockerFyllning. hallon eller jordgubbarSätt ugnen på 175°. Grädda i 15-20 minuter tills den är ljust gyllenbrun. Ställ i frysen i 3-5 timmar. 85 g smör. 50 g valnötter
5 dl grädde (matlagnings går bra). Strö över riven ost och gratinera i 225 tills osten smält och fått fin färg + att hela rätten fått "koka ihop". Det tar ca 15-20 minuter
Rödbetsjuice med ingefära och apelsin är min favoritjuice som jag pressar i min juicecentrifug. Dessutom skall rödbeta vara renande för kroppen och ingefära
Dessutom kan jag erbjuda er 50 kr rabatt på valfri ViktVäktarnas Matkasse med rabattkoden VVMK50. Rabattkoden är giltig t o m 2 mars 2015 och rabattkoden gäller när man som ny kund startar en prenumeration på kassen. ½ förpackning (250 g) pasta. 2015 och r. 1 broccoli ½ förpackning (250 g) pasta
Blanda i polkagrisarna och färga marängsmeten rosa. 7 st äggvitor 5. 25 dl strösocker100gram krossade polkagrisar , (tog ungefär 1,5 dl okrossade)Rosa hushållsfärg, pastafärgGör så härSätt ugnen på 130 grader. Sänk ned bunken i vattenbad och värm marängen till 60-65 grader under konstant vispning, kontrollera temperaturen med hjälp av en stektermometer. Grädda dem i ugnen i 45-55 minuter, marängerna ska vara sega lite i mitten. 5. 25 dl strösocker. 1,5 dl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.