2 dl vispgrädde ½ burk kesella 2 msk florsocker 250 g hallon Garnering. ca 250 g tex hallon, vinbär eller blåbär Sätt ugnen på 150 grader. 250 g hallon. ca 250 g tex
När jag stod och tittade på carpaccion så såg jag även ett paket med bresaola. Har nog aldrig ätit det förut, men det påminner väldigt mycket om parmaskinka
Första gången jag åt carpaccio, var på Rånäs Slott för ungefär ett år sedan. Det var verkligen grymt gott, skulle nog kunna säga en utav dom godaste matupplevelserna jag haft när det gäller förrätt
Än är inte augusti slut så passa på att bjuda på kräftor eller bara mys själva hemma. 125 g smör. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 25-30 minuter. 125 g smör
e augusti. Så, vilken råvara står i centrum för augusti månad. Lämna ditt bidrag genom att länka till det i kommentarsfältet hos månadens bloggvärd senast den 25
Inlägget Månadens Delikatessbox (Augusti) publicerades ursprungligen på Delikatessboxen. Nu har äntligen månadens Delikatessbox nått alla våra kunder runt om i Sverige
augusti 2017 (36). augusti 2016 (31). augusti 2015 (30). december 2014 (42). november 2014 (36). oktober 2014 (34). september 2014 (31). augusti2014 (27). juli 2014 (25). juni 2014 (35). maj 2014 (40). april 2014 (46). mars 2014 (67). februari 2014 (55). januari 2014 (56). augusti 2013 (57). augusti 2012 (31). augusti 2011 (43). augusti 2010 (15). augusti 2009 (24). augusti 2007 (11). augusti 2004 (16). augusti 2003 (1)
Inne i augusti nu och den sista semesterveckan har precis börjat. Blåbärsbullar med vaniljkräm (ca 25-30 st). 125 g smör5 dl mjölk50 g jäst för söta degar1 ½ dl socker½ tsk salt1 1/2 tsk malen eller stött kardemummaca 12-15 dl vetemjöl. Grädda bullarna i 250 grader i ca 10 minuter. 125 g smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.