Jagfickta med migen vän ifrån mästerkockarna och had valt Linda …. Kunde inte hålla tillbakamin grävande journalistiskayrkesgen och det blev mer av enintervju med denlegendariskekocken än ett samtal
Efter önskemål kommer nu en steg för steg beskrivning på hur jag gör pionerisockerpasta. Vänd blomman upp och ner ihanden när den skall ur förstafolieskålen och placera deniden nya
Rör ner smöret liteitaget och låt sedan glasyren svalna i rumstemperatur. Och jag får nog allt erkänna att jag är enchocoholic för även om jag njöt något alldeles kolossalt av den här godbiten, så kunde jag bara inte motstå att bre lite extra chokladglasyr över tårtan (blev glasyr över som jag hade ikylen), jagmenar choklad kan man aldrig få för mycket av
Intetill Ullared och köphysterins mecka, inte med entusenlappi reskostnad innanjagens kan börja fynda och inteens som ett nöje på minlista över roliga att göra saker innan Jul
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.