Fläskkotletter på italienskt vis – gör så här. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min
Jag blandade quinoan med tahini för att göra det lite klibbigare, så att det fastnar på noribladet. För övrigt kan du göra precis som du vill - ta dina favoritgrönsaker och skär i stavar, lägg ovanpå quinoan, sedan är det bara att rulla ihop
Dessa läckert marinerade kotletter går till och med att grilla i en grillpanna på spisen. Inget går så klart upp emot att grilla dem på riktigt, på en kolgrill, med riktigt fin glödbädd
Dagar då man är på språng eller på resande fot så kan det bli lite si och så med maten. Faran med att vara på språng länge är att man är utelämnad mot det som serveras och säljs på caféer, snabbmatsställen, bensinstationer och så vidare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.