Chorizoslantar i en creme fraiche sås som är smaksatt med paprika och chili. 10 propoints/portion vid val av Viktväktarnas chorizokorv + pastaportion 80 gram. 5 chorizokorvar, 2 1/2 dl creme fraiche chili och paprika 13%, paprika, lök, 4 portioner pasta. Print Friendly 10 propoints/portion vid val av Viktväktarnas chorizokorv + pastaportion. 5 chorizokorvar,
Mexikansk chorizo är oftast färsk till skillnad mot spansk chorizo som oftast är lufttorkad. Jag gjorde den efter ett recept ifrån Authentic Mexican och jag är väldigt nöjd med resultatet
Lucia är här och jag hann varken se luciatåget på jobbet eller på TVn i morse, hade bestämt mig för att baka dessa bullar idag men inte heller det kommer att ske
I år kommer det att bli många recept innehållande saffran i adventskalendern, dels för att saffran är så sablans gott men också för att jag har väldigt mycket saffran i skafferiet
Ofta när man har främmande eller ska ha lite mys så åker en massa onödiga tilltugg fram på bordet, därför ville jag testa något nytt och framför allt nyttigt =)
Lägg nu pizzabotten på bakplåtspapper och fördela riven ost på botten, lite tunt skivad chorizo, skivad pepperoni, små tomatklyftor och små klyftor från rödlök
Hittade en amerikaschk (ja det uttalas så) sida med detta recept på. Sååå goda. Tyvärr fick jag bara tag i två små jalapeños, så vi fick bara två halvor var, min man och jag
1 förpackning chorizo (ca 300 g). 1 förpackning chorizo (ca 300 g). Då har vi kommit till vår andra Tapas-rätt som är en variant med karameliserad Chroizo-korv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.