Minsista dag på jobbet före min semester bjöd jag på en kaka som jag velat testa ett tag. Hittade receptet hos bästa Charlotta på Matrepubliken, som isin tur hittat receptet hos Anne
Pressa alla ingredienseri en råsaftcentrifug. Receptet är hämtat från boken ”YogaGirl - att finna lycka, skapa balans och leva med ett öppet hjärta” (Bonnier Fakta) 30 g Färsk bladspenat. 1 st Citron. 10 g Ingefära
Så länge jag kan minnas har mamma, varje sommar, förberett kött i alla dess former med olikatillbehör, medan pappa svettats med grillvante och tång, mycket fokuserad på den glödande kolen och det fräsande köttet
Någon mer än jag som gillarBaileys. I så fall ska du fortsätta att läsa detta inlägg för nu ska jag tipsa om några goda Baileysdrinkar som ni kan göra själva hemma
Färdigköpt salsa, kryddblandningar (med tonvis med glutamat och annat hemskt) och köttfärs. MinnsNiavsnittet där några av dessa fantastiska kockar pratade om "skämsmat", alltså mat de gillar, men skäms för att berätta
Jag gjorde en vacker och matnyttig sallad på en mix av små späda blad, gurka, granatäpplekärnor, finskivadblekselleri, avocado, salladslök, edamamebönor (har alltidi frysen, urbra salladsmat) och till detta - kryddsmör
Pressa alla ingredienseri en råsaftcentrifug. Receptet är hämtat från boken ”YogaGirl - att finna lycka, skapa balans och leva med ett öppet hjärta” (Bonnier Fakta) 30 gram bladspenat, färsk. 50 gram grönkål. 1 st citron(er). 2 cm ingefära
Fräs kycklinglevernilite olja, tillsättsvampen och låt fräsa några minuter. Dessutom tycker mina annars ganska tröga tarmar att kycklinglever rensar bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.