175 g smör4 ägg6 dl strösocker3 dl vetemjöl2 tsk bakpulver8 msk kakao2 tsk vaniljsocker2 krm salt. Toscasmet75 g smör2 dl strösocker1 ½ dl vispgrädde1 dl sirap200 g kokos. Grädda kakan mitt i ugnen i ca 12–15 min. Bred smeten över den nygräddade botten och grädda i ytterligare 10 min. Låt kakan kallna och skär den i bitar 175 g smör
2 krm vaniljpulver. 100 gram mörk choklad, minst 70% kakao. 1 msk kokosolja. Grädda mitt i ugnen i ca 175 grader i 6-10 minuter, ska få lite färg. 2 krm vaniljpulver. 100 gram mörk choklad, minst 70% kakao. 1 msk kokosolja
Kanske en av dom blir dessa godingar – cookie dough tryfflar. 110 g smör. 1 dl farinsocker. 1 dl chocolate chips (eller hackad choklad). 150-200 g choklad. 1. 110 g smör. 1 dl farinsocker. 1 dl chocolate chips (eller hackad choklad). 150-200 g choklad
1 äggvita. 150 gr smör. 1 pkt saffran. 1 ½ dl florsocker. 1 tsk vaniljsocker. 1 äggula. 150 gr choklad. Sätt ugnen på 175 gr. Grädda 10-15 minuter, låt svalna. Bred smeten på biskvibottnarna och ställ sedan kallt minst 1 timme. 1 äggvita. 150 gr smör. 1 pkt saffran. 1 ½ dl florsocker. 1 tsk vaniljsocker. 1 äggula. 150 gr choklad
175 g smör4 ägg6 dl strösocker3 dl vetemjöl2 tsk bakpulver8 msk kakao2 tsk vaniljsocker2 krm salt. Toscasmet75 g smör2 dl strösocker1 ½ dl vispgrädde1 dl sirap200 g kokos. Grädda kakan mitt i ugnen i ca 12–15 min. Bred smeten över den nygräddade botten och grädda i ytterligare 10 min. Låt kakan kallna och skär den i bitar 175 g smör
Blanda mjölk och ströbröd i en bunke, låt stå i 10 minuter. 1 rödlök. 1 tsk salt. 1krm svartpeppar. Finhacka rödlöken och blanda i den med resten av ingredienserna
Gubbröran t ex passar att servera på midsommarfesten, kräftskivan eller påskfesten, då det oftast är fisk och skaldjur på menyn, medans en het tomatsoppa däremot passar bättre på halloweenfesten, när det är ruggigt och kallt ute och man gärna vill ha något värmande
1 äggvita. 150 gr smör. 1 pkt saffran. 1 ½ dl florsocker. 1 tsk vaniljsocker. 1 äggula. 150 gr choklad. Sätt ugnen på 175 gr. Grädda 10-15 minuter, låt svalna. Bred smeten på biskvibottnarna och ställ sedan kallt minst 1 timme. 1 äggvita. 150 gr smör. 1 pkt saffran. 1 ½ dl florsocker. 1 tsk vaniljsocker. 1 äggula. 150 gr choklad
150 gr laktosfritt smör. 1 ½ dl mandelmjöl. 1 dl kakao. 1 nypa salt. Sätt ugnen på 175 grader. Häll smeten i formen och grädda i mitten av ugnen ca 15 min till kakan är torr på ytan men fortfarande känns lös i mitten. 150 gr laktosfritt smör
Min ålderskris fortsätter här hemma vilket innebär att månskensbonden tror att han kommer svälta ihjäl bara för att jag försöker laga mat med lite mindre fett i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.